Haz

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Karakoçan TOBB Anadolu İmam Hatip Lisesi yıl sonu öğretmenler kurulu okul müdürü Zülfükar Yücesoy başkanlığında 22 Haziran 2020 tarihinde saat 11.00 da uzaktan eğitim araçlarıyla yapıldı.

Haz

22-26 Haziran 2020 tarihleri arasında okulumuzda sorumluluk sınavları yapılacaktır. Öğrencilerin sınav tarihi ve saatinde okulda hazır olmaları gerekmektedir.

Haz

22-26 Haziran 2020 tarihleri arasında okulumuzda Açıköğretim lisesi yüzyüze  öğrencilerine sorumluluk sınavı yapılacaktır. Girmek isteyen öğrencilerin sınav tarihi ve saatinde okulda hazır olmaları gerekmektedir.

Haz

Okulumuz uzaktan eğtim sürecinde EBA platformonu en etkili şekilde kullanmış olup İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yayınladığı EBA İstatistiklerinde üst sıralarda yer almıştır.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuz öğrencilerine imam hatip şuuru vermek, imam hatiplerin kuruluşu anma günü ve Celalettin ÖKTEN Hocayı tanıtmak amacıyla program yapıldı.

Haz

Okul müdürümüz ve müdür yardımcılarımızın öğrencileri ile ilgili devamsızlık, okul terki ve ders başarıları gibi konularda sorun yaşayan öğrencilerin tespit edilerek velileri ile irtibata geçilip çözümler ortaya konulmuştur.

Haz

Okulumuz rehber öğretmeni ve sınıf öğretmenleri ile birlikte çocukların ve gençlerin gelişim dönemi özelliklerini, 6-12 ve 12-18 yaş gurubunun özelliklerini tanımak ve ergenlerle iletişim teması çerçevesinde bir sunum hazırlayarak öğrencilerimize izletildi.

May

Okulumuzun uygun olan koridorlarını çeşitli görsel malzemelerle donatarak önemli bilim adamları sokağı ve fen bilimleri sokağı oluşturuldu. Böylelikle öğrencilerimizin eğitiminde görselliğinde etkisini ortaya koyarak farklılık oluşturuldu.

May

2 Mayıs 2020 tarihinde okul müdürümüz Zülfükar YÜCESOY liderliğinde telekonferans yöntemi ile öğretmenler kurulu toplantısı gerçekleştirdik.Sürece ilişkin görüş alış-verişinde bulunuldu.

ÖĞRETMENLER KURULUNDA ALINAN KARARLAR

1.Tüm okul personeli ve öğretmenlerin sürekli olarak iletişim haline olmalarına;

2. Eba platformunun her daim aktif olarak kullanılmasına;

4. Sınıf rehber öğretmenlerinin kendi şubelerindeki öğrencilerle telefon vasıtası ile görüşme yapmasına

5. Okulumuz öğrencilerinden maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin tespit edilerek bu öğrencilere yardım yapılmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

Nis

Karakoçan ilçe Kaymakamlığı'nın Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 100. kuruluş yıldönümü nedeniyle doğum günü 23 Nisan olan ilçedeki öğrencilere yönelik projesi kapsamında bizde 23.04.2009 doğum tarihi olan  6-A Sınıfı öğrencimiz Fatıma Baraçkılıç a öğretmenleri Seyhan Tapkan ve Yusuf Adıgüzel okulumuz adina sürpriz yaparak doğum gününü kutladılar...

Mrt

Okulumuz öğrencilerine Arapça Kelime Ezberleme yarışması yapıldı. Yarışmayı okulumuz öğretmenlerinden Arapça Öğretmeni Eda KALE, Meslek Dersleri Öğretmeni Emine Gökçen BALBAL ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Yusuf ADIGÜZEL düzenlediler. Yarışma sonucunda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Mrt

YÖGEP Kapsamında Mart ayı konusu olan ''Kültür ve medeniyetimizdeki eğitim ve yönetim anlayışını yansıtan klasik eserlerden ve temel metinlerden seçilen bölümlerin okunması, değerlendirilmesi ve özgün düşüncelerin tespiti^'' üzerinde çlaışmalar yaptık

Şbt

Okulumuz meslek dersleri öğretmenleri ve din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenleri ile birlikte ortaokul ve lise öğrencilerin mesleki uygulama çalışmaları yapıldı.