tatürk’ün Ölümünün 85. Yıldönümü Anma Programı

HEDEF YKS 2023-2024 TANITIM AFİŞİ

Ekm

2023 yılı Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme ile Ayhan BUDANCAMANAK okulumuza Müdür  olarak atandı.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLADIK.iLÇE ÇAPINDA YAPILAN PROGRAMA KATILIM SAĞLADIK.ORTAOKULLAR ARASINDA YAPILAN ŞİİR YARIŞMASINDA 8/ A SINIFI ÖĞRENCİSİ HİRANUR DÜZGÜN İLÇE İKİNCİSİOLDU.

Ekm

ÇÇEDES PROJE  KAPSAMINDA OKULUMUZDA  İLÇE MÜFTÜMÜZ  TARAFINDAN ''İMAN VE İSTİKAMET KONULU SEMİNER YAPILIDI.

Ekm

İMAM HATİLERİN 72 .KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADIK .KATKILARINDAN DOLAYI  İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ VE İMAM HATİPLİLER DERNEĞİ BAŞKANI SAYIN AHMET YILDIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

13 Ekim Dünya afet risklerini azaltılması günü etkinlikleri çerçevesinde deprem tatbikatı yaptık

YENİ ÇEŞMEMİZİ ÖĞRENCİLERİMİZİN HİZMETİNE SUNARAK ÇEŞİTLİ TADİLATLAR YAPTIK

Ekm

"Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Kulüpler Arası Bölge Finali Yarışmasına" katılacak olan öğrencileri ağırladık.

Haz

OKULUMUZUN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU İMAM HATİP ŞENLİKLERİ VE HAYIR KERMESİ İLÇE KAYMAKAMIMIZ, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ VE HALKIMIZIN YOĞUN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ

Nis

''23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'' programı okulumuzda tüm öğretmen, öğrencilerimiz ve idarecilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ock

OKULUMUZDA MESLEKİ REHBERLİK KAPSAMINDA KARİYER GÜNLERİ EĞİTİMİ İLÇE KAYMAKAMI,BELEDİYE BAŞKANI VE İLÇE CUMHURİYET BAŞSAVCISININ KATILIMI İŞE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Pansiyon Kayıt Başvuru Tarihleri:  19-31 Ağustos 2020

Pansiyon Yerleştirme Sonuçları:  2 Eylül 2020

Haz

Kurumumuza ait logomuz yenilendi.