Nis

Mrt

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Beyhan KARABOĞA tarafından Görsel Sanatlar derside ortaokul öğrencilerimizle birlikte resim çalışması yaparak okul bünyesinde "RESİM SERGİSİ" düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz tarafından "18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA " ilçe programı düzenlendi. Bilmeliyiz ki bu vatan kolay kazanılmadı. Bunu korumakta bizlere ve gelecek nesillere Şehitlerimiz ve Gazilerimiz tarafından emanettir. Bu emanete ne pahasına olursa olsun korumalıyız.  Başta BAŞKOMUTAN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK  onun Kahraman Askerleri ve Anadolu Coğrafyasının sınırlarını çizmek için canlarını çekinmeden feda eden Şehitlerimize Minnettarız. Ruhları Şad olsun.

Mrt

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni ve İ.H.L Meslek Dersleri öğretmenleri ile öğrencilerimiz ramazan ayına özel pano çalışması yaptılar. Yüce Rabbim bizleri ramazan ayını en güzel şekilde eda edenlerden eylesin.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Mrt

Elazığ Emniyet Şube Müdürlüğü tarafından okulumuzda tüm öğrencilerimize Terörle Mücadele Kapsamında "GENÇLİK VE GÜVENLİ GELECEK" adlı seminer verildi. Seminer öğrenciler açısında bilgilendirici ve faydalı bir şekilde sunum yapıldı. Emeği geçen tüm Elazığ Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda  1-7 Mart Deprem haftası dolayısıyla "DEPREM-TAHLİYE TATBİKATI" yapıldı.  Okulumuz öğretmen, öğrenci ve personeli ile bu tatbikata katılarak olası bir depremde nasıl hareket edip en güvenli ve en kısa sürede nasıl tahliye edileceği uygulamalı olarak gösterildi. Yapılan tatbikat 1 dk 27 sn sürdü.

Mrt

İlçe Emniyet Emniyet Müdürlüğümüz tarafından okulumuzda öğrencilerimize yönelik "TRAFİK EĞİTİMİ" adlı seminer verildi. Bu seminer ile trafik ve trafik kuralları hakkında bilgiler verilerek öğrenciler bilinçlendirildi. Okulumuz adına başta İlçe Emniyet Müdürüne ve eğitimi veren Polis Memuru Mehmet Emin ÇEÇEN'e ve Polis memuru Resul ATAR'a çok teşekür ederiz.

Mrt

Okulumuz Rehber öğretmeni Ömer Abdulaziz ERGEN tarafından öğrencilerimize "AKRAN ZORBALIĞI " adlı seminer verildi. Seminer ile öğrencilerimize akran zorbalığının tanımı, olumsuz yönlerinin bireysel ve toplumsal zararları, akran zorbalığı sonuçlarının nelere mal olacağı konusunda bilgiler verildi. Değerli öğretmenimize çok teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Hilal ÇELİK sınıf öğretmeni olduğu 6/A sınıfıyla "SABIR " temalı bir etkinlik yaptı. Bu etkinlik ile sabrın önemi hakkında bilgi verildi. Ayrıca Sabrın, zaferin anahtarı, zor zamanlarda bize güç veren bir dost ve kalbin en güzel süsü olduğunu vurgulanmaktadır. Kıymetli hocamıza ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Şbt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA PANO ÇALIŞMASI YAPTIK.KATILMLARINDAN DOLAYI TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE VE TÜRKÇE ÖĞRETMENİMİZ AYŞE BEDRİYA ERCAN HOCAMIZA TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ.

Ara

DEĞERLER  EĞİTİMİ  VE ÇEDES KAPSAMINDA  FİLİSTİN Lİ KARDEŞLERİMİZ İÇİN YARDIM KAMPANYASI YAPTIK.TOPLANAN YARDIM PARALARI KIIZILAY VESİLESİYLE ZİRAAT BANKASINA YATIRDIK

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz Türkçe öğretmeniAyşe bedriya ERCAN ve Öğrencilerinin hazırladığı Sözlük çalışması Pano sergisi.katkılarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederim.