May

OKUL TANITIMI ŞEHİT JANDARMA KIDEMLİ ÜSTEĞMEN MAHİR ÖZDEMİR İLKOKULUNA YAPILDI. Okulumuzun fiziki özellikleri, sosyal etkinlikleri ve kültürel faaliyetleri hakkında öğrencilere bilgi verildi. Bizleri misafir eden başta Okul Müdürü Bülent KAYA Hocamıza, Müdür yardımcısı Mahmut TAŞVEREN ve Tüm öğretmenlerine teşekkür ederiz.Tanıtımda emeği geçen Rehber Öğretmenimiz Ömer Abdulaziz ERGEN, Arapça Öğretmenimiz Büşra İDE ve Coğrafya Öğretmenimiz Hülya GÖKTAŞ'a teşekkür ederiz.

May

İlçemizin güzide beldesi olan Sarıcan Beldesinde bulunan Sarıcan İlkokulu ve Ortaokuluna giderek okulumuzun tanıtımını yaptık. 4. ve 8. Sınıflara okulumuzu fiziki, sosyal ve kültürel açıdan tanıtmaya çalıştık. Tanıtımda okulumuzun taşımalı eğitimi, pansiyonu, taşıma yemeği, okulumuzda eğitim-öğretim yılı içinde yapılan mesleki yarışmalar, sosyal etkinlikler ve geziler hakkında bilgi verildi. Okullarını bizlere açan başta Okul Müdürü Mehmet Kazim YILDIRIM olmak üzere tüm öğretmenlere teşekkür ederiz. Ayrıca tanıtımı yapan Ömer Abdulaziz ERGEN, Ayşe ÇiNAR ve Hilal ÇELİK hocalarıma teşekkür ederim.

May

İlçemizin güzide köy okullarından "YENİCE İLKOKULU'na " okul tanıtımı yapıldı. Okul müdürümüz Ayhan BUDANCAMANAK'ın katılımıyla ilkokul kademesi 4. sınıflara okulumuzun fiziki, sosyal ve kültürel yapıları hakkında bilgi verildi. Ayrıca okul pansiyonu, taşımalı eğitim ve okulun katıldığı mesleki yarışmalar, kültürel ve sosyal faaliyetler geziler hakkında bilgiler aktarıldı. Bizlere okulunu açan ve misafir perverliğinden dolayı Yenice İlkokulu Öğretmeni Bünyamin ÖZTÜRK'e çok teşekkür eder öğrencilerine başarılar dileriz.

ÇEDES KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMNELERLE ÇİÇEK EKTİK

Nis

İlçemizde düzenlenen Ortaokullar arası Futbol Turnuvasında okulumuz 3. olmuştur. Öncelikle takımı turnuvaya hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mikail YILDIRIM'ı, Takımı yanlız bırakmayıp Teknik Direktörlük yapan Rehber Öğretmenimiz Ömer Abdulaziz Ergen'i ve tüm Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Mrt

Okulumuz tarafından "18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA " ilçe programı düzenlendi. Bilmeliyiz ki bu vatan kolay kazanılmadı. Bunu korumakta bizlere ve gelecek nesillere Şehitlerimiz ve Gazilerimiz tarafından emanettir. Bu emanete ne pahasına olursa olsun korumalıyız.  Başta BAŞKOMUTAN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK  onun Kahraman Askerleri ve Anadolu Coğrafyasının sınırlarını çizmek için canlarını çekinmeden feda eden Şehitlerimize Minnettarız. Ruhları Şad olsun.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Mrt

Elazığ Emniyet Şube Müdürlüğü tarafından okulumuzda tüm öğrencilerimize Terörle Mücadele Kapsamında "GENÇLİK VE GÜVENLİ GELECEK" adlı seminer verildi. Seminer öğrenciler açısında bilgilendirici ve faydalı bir şekilde sunum yapıldı. Emeği geçen tüm Elazığ Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkür ederiz.

Şbt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA PANO ÇALIŞMASI YAPTIK.KATILMLARINDAN DOLAYI TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE VE TÜRKÇE ÖĞRETMENİMİZ AYŞE BEDRİYA ERCAN HOCAMIZA TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ.

Ara

DEĞERLER  EĞİTİMİ  VE ÇEDES KAPSAMINDA  FİLİSTİN Lİ KARDEŞLERİMİZ İÇİN YARDIM KAMPANYASI YAPTIK.TOPLANAN YARDIM PARALARI KIIZILAY VESİLESİYLE ZİRAAT BANKASINA YATIRDIK

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz Türkçe öğretmeniAyşe bedriya ERCAN ve Öğrencilerinin hazırladığı Sözlük çalışması Pano sergisi.katkılarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederim.