ELAZIĞ / KARAKOÇAN - Karakoçan TOBB Anadolu İmam Hatip Lisesi

İŞKUR Personeli Görev Dağılımları

İŞKUR Personeli: Mehmet POLAT, Esma SARI

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında tarafımızdan yapacağımız görevler aşağıya çıkarılmıştır.

Okul Müdürü

1-Okul binasının iç ve dış fiziki temizliği bakımı, kısmen onarımının yapılmasını sağlamak ve yapmak.

2-Eğitim öğretimi aksatacak eksikliklerin okul idaresine bildirilmesini sağlamak.

3-Okul çıkışı bina ve eklentilerinde açık ışık, kapı ve pencere olmamasını sağlamak.

4-Okul Müdür ve Müdür yardımcıları tarafından verilen diğer işleri eksiksiz yapmak.

5-Göreviyle ilgili 1. Derecede Müdür 2.Derecede Müdür yardımcılarına karşı sorumludur.

21/09/2020                                             21/09/2020                                    21/09/2020

Tebliğ Eden:                                          Tebellüğ Eden:                              Tebellüğ Eden:

Ayhan BUDANCAMANAK                          Mehmet POLAT                             Esma SARI

Müdür Yardımcısı                                    İŞKUR Personeli                            İŞKUR Personeli

İŞKUR Personeli: Seher POLAT

Okul Müdürü

1-Kız ve Erkek pansiyonun tüm oda, koridor, banyo lavabo ve wc lerin temizliğini yapmak.

2-Yemekhane temizliği ile sabah, öğlen ve akşam yemeğinden kalan bulaşıkları yıkamak

3-Okul Müdür ve Pansiyon müdür yardımcısı ve müdür yardımcıları tarafından verilen diğer işleri eksiksiz yapmak.

4-Göreviyle ilgili 1. Derecede Müdür 2.Derecede Pansiyon müdür yardımcısına karşı sorumludur.

21/09/2020                                                                                                     21/09/2020

Tebliğ Eden:                                                                                                   Tebellüğ Eden:

Cumali KUZU                                                                                                  Seher POLAT

Pansiyon Müdür Yardımcısı                                                                                 İŞKUR Personeli

İŞKUR Personeli: Burak POLAT

Okul Müdürü

1-Güvenlik Görevlisi, 08.00-17.00 saatleri arasında  görev yaparlar.

2-Güvenlik Görevlisi  mesai saatleri içerisinde kendisine verilen görevleri titizlikle yerine getirecektir.

3-Okul binasının giriş ve çıkış kapılarından, çevre güvenliğinin sağlanmasından Güvenlik Görevlisi sorumludur. Bu sebeple özel güvenlik personelinin görev esnasında yapacağı Uyarılara öğrenci ve ziyaretçiler uymak zorundadır.

4-Güvenlik Görevlisi görevlerini yerine getirirken nezaket kuralları içerisinde hareket edecek Gerek personel gerekse gelen ziyaretçilerle gereksiz tartışmaya yer vermeyecektir. Herhangi Bir olumsuz bir şey meydana geldiğinde nöbetçi Müdür Yardımcısına ve ya Okul Müdürüne Durumu derhal bildirecektir.

5-Gelen ziyaretçilerden kimlik belgesi alınıp deftere işlenecek, ziyaretçi kartı ile okul Nöbetçi Müdür Yardımcısı ve ya Okul Müdürüne Nöbetçi öğrenci refakatinde Gönderilmesi sağlanacaktır.

6-Düzenli olarak okul binası ve bahçe dolaşılacaktır.

7-Okulun araç park yerlerinin düzenlenmesine  yardımcı olunacaktır.

8-Görev yeri ve çevresini daima temiz, düzenli ve tertipli bulunduracaktır.

9-Yangın, su baskını, gaz tehlikesi, bomba tehdidi vb. durumlarda ilgilileri hemen haberdar edecektir.

10-Mesai saatleri içerisinde  olumsuz bir durumla karşılaşılması halinde nöbetçi Müdür Yardımcısını anında haberdar edecektir.

11-Görev yerinde ilgisiz kişilerin oturması ve beklemesi önlenecektir.

12-Kişilere ait unutulmuş eşyaları sahiplerine verilmek üzere Nöbetçi Müdür Yardımcısına Teslim edilecektir.

13-Seyyar satıcı, dilenci, sarhoş ve akli dengesi bozuk kişiler ile okul lavabolarından faydalanmak isteyen çevredeki kişilerin içeriye girmelerine izin verilmeyecektir.

14-Yemek, tuvalet gibi ihtiyaçlar karşılanırken veya başka nedenlerle giriş kapısı uzun süreli Kontrolsüz bırakılmayacaktır.

15-Meydana gelen veya gelişmesi muhtemel olaylar ile görevi olumsuz yönde etkileyen durumları vakit geçirmeden nöbetçi öğretmene ya da okul Müdürüne  bildirmek.

16-Her zaman üniformaya uygun ve yakışır hareket etmek.

17-Velisi olmaksızın ya da izinsiz okul bahçesinden dışarı çıkmaya çalışan öğrencileri Nöbetçi öğretmene ya da nöbetçi müdür yardımcısına bildirmek.

18-Güvenlik görevlisi görevini azami dikkat ve titizlikle yerine getirecek. Görevli olmadıkları Zamanlarda üniforma ile dolaşmayacaklardır.

19-Okul Nöbetçi Müdür Yardımcısı öğle yemeğini yedikten sonra güvenlik görevlisi öğle Yemeğini yiyecek ve okulda herhangi bir boşluk oluşturulmayacaktır.

20-Güvenlik görevlisi hiçbir hediyeyi kabul etmeyecektir.

21-Okul ve Pansiyon binalarına ile okul bahçesine sadece işi olanları işleri süresince alacak.

22-Okul müdürlüğü gerektiğinde Görev Talimatında değişiklik yapabilir.

23-Müdür ve Müdür Yardımcılarının görev tanımı ile ilgili verdiği diğer işleri yapmak.

24-Görevlerinin yerine getirme hususunda Müdüre karşı sorumludur.

21/09/2020                                                                                                                      21/09/2020

Tebliğ Eden:                                                                                                                    Tebellüğ Eden:

Cumali KUZU                                                                                                                     Burak POLAT

Pansiyon ve Yetkili Müdür Yardımcısı                                                                                                  İŞKUR Personeli

Yayın: 29.09.2020 - Güncelleme: 30.09.2020 01:48 - Görüntülenme: 6658